Navštíveno 1894x

22.10.2006, 22:00 |
tomvee | Upraveno: 2006-10-23 08:29:00
S těžkým srdcem nabízím NOVOU Sony CDX-F7750S. Jeden z nejvyšších modelů od Sony. Podle mého názoru na úrovni DEH-77 MP(15 000 Kč) (který jsem taky měl). Má to stejný špičkový D/A převodník 24 Bit. 4V preout, ovládání subwoofru. Pohodlná obsluha vše na straně u řidiče. V balení je dálkové ovládání do ruky.
Vůbec se to nedá srovnat např s Pio DEH 6800 který má taky organický display - ten je proti té sony o třídu níž :((( Kdo tohle autorádio slyšel a viděl ví o co jde. Případně si tady na webu vyhledejte co o tom psal majitel. Za 6000 Kč se nedá koupit nové lepší autorádio ani z autrálie!
Trochu s nadsázkou se dá říct, že to přehrává mp3 skoro jak audio CDčka(kvalitou). Prostě maximální libovka s DVOULETOU ZÁRUKOU, kterou lze uplatnit po celé čr.
Cenofka tedy pevná 6000 Kč (Pultovka tam byla tuším 12 000 Kč, teď se prodávají 10 až 9000 Kč, prosím jen vážný zájemce a rychlá dohoda. Osobně Hradec Králové a okolí, případně hned zítra tedy v pondělí Brno a okolí.
PS: Kdo tvrdí že je sony sračka tak nezná mapu - mluvím o tomhle modelu ! Tel pro rychlou domluvu je 775/362 451 / chci koupit auto a potřebuji kačky :(

22.10.2006, 22:03 |
tomvee | Upraveno: 2006-10-22 22:31:55
Ještě doplním neprodávám shit z USA na kterém pořádně nefuguje FM tuner, koupeno v čr. Jinak co se mě jako osoby týče, tak tu mám snad dobrou pověst - nikoho jsem neojebal a neprodávám sračky ( někdo to dělá - nebudu jmenovat).

jj mam od tebe radio a super :)
potvrzuji.. mam toto radio a byt je to sony tak je supr...
To radek: mluvím o cenách v obchodech - ano na internetu se dá koupit levněji, ale né za moji cenu - ok ? Tohle je koupené normálně v obchodě .
jaky je rozdil kdyz to kupujes v kamenem obchode oproti internetu?
kamarád reklamoval půl roku hard disk z počítače ...
na internetu se prodává např dvojková jakost značkových pneumatik - známej je má bohužel na autě ...
JEŠTĚ DOPLNÍM. JE MOŽNÁ VÝMĚNA ZA NĚJAKÉ AUTORÁDIO VE 100 % STAVU V CENOVÉ HLADINĚ 2000 KČ. + 4000 KČ DOPLATEK. (mp3 nepotřebuji).

23.10.2006, 10:27 |
tomvee | Upraveno: 2006-10-23 13:43:55
do 22 hod dnes večer předběžná rezervace jirkaX
jako Basic ........ nevidim rozdíl v nakupování přes net nebo v kamenym obchodě, záruka je stejná a faktura taky .........
samozřejmě že cenovka tvoje je good

23.10.2006, 10:43 |
choze kde je ten high-end?

23.10.2006, 13:18 |
tomvee | Upraveno: 2006-10-23 13:20:40
choze - prosím bez připomínek jooo ? Měl jsem možnost vyzkoušet hodně autorádií (i ty dost drahé) a vím co píšu. Komu se to nelíbí a má jiný názor, protože to tu někde četl tak ať ho má sám pro sebe. Tohe je bazar = inzerce

23.10.2006, 13:29 |
choze já vidím za tím otazník -tudíž je to otázka, takže nechápu co to tu píšeš?
Pokud mi nejsi schopný odpovědět tak to napiš rovnou.

23.10.2006, 13:30 |
Shimi no ja byt taky slepy a nevidet hájent 8-(
tomvee: Tak to se pletes, porad je to i forum, a to ze tobe to pripada jako high-end, vubec neznamena ze to high-end je.

23.10.2006, 13:41 |
tomvee | Upraveno: 2006-10-23 13:42:38
Kluci je vidět že jste tohle autorádio asi nikdy neviděli, takže vám to můžu maličko popsat. Excelentníí zpracování (s pio nebo jvc) se to vůbec nedá srovnat. Jeden z nejvyšších modelů od Sony - a na tom display to dokonce hig-end píše .... což nic neznamená, ale je to tak.
2, autorádio které stálo 12 000 Kč je asi low end .....
Jste na řadě ............ :o)

23.10.2006, 13:48 |
choze takže tím chceš říct že DEX je proti tomu nic?

23.10.2006, 13:48 |
Cenda tak to jsou argumenty :-))))))) neni to taky tak trochu o zvuku, pripadne i vybave?
ale co, nechme ho zit...

23.10.2006, 13:50 |
tomvee | Upraveno: 2006-10-23 13:57:44
Asi takhle. Tady na autohifi se sony neuznává. Tudíš to nemá cenu řešit. Nemám chuť ani sílu se hádat. Takže mír v duši

23.10.2006, 14:38 |
somas tomvee: prodáváš nové rádio za dost dobrou cenu - tím že si tu sám vyvoláváš flame škodíš sám sobě. Chce to klid a to rádio se za tuhle cenu prodá samo.

23.10.2006, 14:43 |
Smrada (M)
Basic: Ty mas svuj duvod prece ;-)

23.10.2006, 16:23 |
akim Sony je vsechno, ale toto high-end neni :)
Prostě to tak výrobce označil ... tak jsem to přetlůmočil. Bohužel nemám doma katalog od Sony, abych se podíval jestli je to uvedené i tam. Já vás chápu že to není nakamichi který stojí 20 000 Kč. Zkuste se podívat na stránky sony, jaký má tohle autorádio parametry a výbavu ju ?
TADY MÁTE DŮKAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Link ]
autohififorum je někde jinde než bylo to původní .........
psát hlášky nechte ho žít mě uráží !!!!!!

23.10.2006, 16:58 |
akim to puvodni myslim stale funguje :)
btw. u vietnamcov mas tiez v kazdom stanku na vsetkom high-end...

23.10.2006, 17:53 |
Kapka (M)
2 TomVee: nechci nejak pomlouvat znacku SONY...kdysi umeli dost fajnove vecičky..ale ted je to už jenom spotřebka..taky jsem na tom zacinal pred cca 8 lety....zkus si projit soutežni EMMAcka auta nekde na souteži nejenom v CR ale i jinde za hranicema...a pochopis...proč na 90 procent aut ma jako radio Alpinku nebo Pio?
nespolehej na to ze nekde pisou HIGH END ze to tak opravdu je, a nechtej mi tvrdit ze je to radio na vyzsi urovni nez treba Alpine 9855, 9835 7998 apod. Dokonce si myslim ze nema ani takovou vybavu jako moje JVC AVX2.
navic mit High End a nebo myslet si ze je to high end je uplne neco jinyho, pokud by to radio bylo tak skvele jak piose sony tak by se prodalo okamzite a nikdo by te taky nekamenoval. A to ze si ho koupil na krame je tvoje vec, pres internet koupis stejne kvalitni vyrobek a je mozne ze i za podstatne nizsi cenu a tvrzeni ze pres internet koupis jen nejakou 2 jakost a podobne informace povazuji za zcela nesmyslne. Mir bratre a hodne stesti s prodejem ;-)))
Kapka: souhlasím a nic proti tomu nemám. Jen jsem použil označení výrobce. A za to jsem za vola.
BMW: psal jsem druhou jakost pneu a to značkových. Netvrdím, že internetový prodej je shit ... to jsem se asi blbě vyjádřil. Zájemce n a to už mám a vlastně ho v tuhle chvíli možná ani neprodám,.
Končíme diskuzi ................... souhlas ?
jen tak nezávisle mohu říci že jsem ho chvíly měl a stydět jsem se za něj nemusel a špatně nehrálo ale je pravda že šel do světa a do auta jde alpina!!!

23.10.2006, 20:38 |
TomV A proc tady ta diskuze vznikla? Si po sobe precti ten blabol jakej jsi vyplodil, kdybys napsal sony to a to tecka tak mozna bylo prodany a bez kecu

23.10.2006, 21:34 |
somas jako TomV- tomvee si sám vyvolává flame - prostě je to rádio Sony - na trhu jsou lepší ale i horší - pokud je na něj 2 roky záruka a je za 6tis. když na netu se prodává za 8tis. tak je to dobrá cena a dřív nebo později se nějaký kupec najde.
tomvee: s počtem tvých příspěvků obhajujících označení "high end" u tohohle rádia se bude jen zvětšovat počet příspěvků "odpůrců Sony" - kazíš kšeft sám sobě
take it easy :-)))
vaše dozory a vaše názory zapisuju do knihy přání a stížností :)
PRO TY UB : ještě jednou použil jsem označení do výrobce.
Pro jistotu po třetí : použil jsem označení od výrobce.
Kdyby s tím měl někdo problém, tak mu to ještě napíšu na vyžádnání na e-mail.
Jinak co jsem se zatím setkal s pár lidma tady z fóra, tak jsem zatím nenarazil na nějaký super car hifi systémy v autě. Těch je vás tu pár a vašich názorů si celkem vážím.
Ale psát mi to co někdo napsal nechme ho žít, nebo mě nepřímo posílat na starý fórum to je fakt trochu moc. Já jsem tady nikoho neurážel a vlastně jsem měl pravdu - což mě těší .........................

24.10.2006, 08:46 |
Shimi | Upraveno: 2006-10-24 09:10:21
Panáčku, všechny tyhle reakce si rospoutal ty :
"Vůbec se to nedá srovnat např s Pio DEH 6800 který má taky organický display - ten je proti té sony o třídu níž :((( Kdo tohle autorádio slyšel a viděl ví o co jde. Případně si tady na webu vyhledejte co o tom psal majitel. Za 6000 Kč se nedá koupit nové lepší autorádio ani z autrálie! ".
Jde o to, že si tím může naběhnout "nezasvědcený" uživatel. Btw, ten Clarion 748 o přízpěvek vejš je za tuhle cenu s tímhle "hájendem" nesrovnatelnej.

24.10.2006, 09:24 |
TomV Cetl jsem Tvuj prispevek jeste kdyz na nej nikdo nereagoval a presel jsem to bez povsimnuti, ale cim vic pises, tim vic si seres do bot a jeste mi pripadnes kapku histerka hm? Napises jak stary forum bylo jinde, nekdo Ti napise, ze jeste funguje a hned te odsud vyhazuje? Jinak nevim ze by sony na krabici psalo srovnavani s pioneerem nebo ze nekdo nezna mapu :o)
pro všichni. Pravdu mám já a můžete si sem psát co chcete, protože už to nečtu. čágo

24.10.2006, 14:19 |
choze LOL

24.10.2006, 14:35 |
TomV vsichni ste blazni jenom ja jsem letadlo :o)

24.10.2006, 14:57 |
JR ale on pise, ze prodava hi-end organiku ...... o kvalite radia uz se v nadpisu nemluvi :-)))

24.10.2006, 15:49 |
clown ja se sel taky kouknout na pekny organicky LCD :o) ala JR ..
sice se to tu rozmohlo jinym směrem, ale měl jsem F7500, což je to samý s červenym podsvícenim (7750 je trošku facelift) a vzhled super, úžasný prosvícení na tu dobu, to je ale asi tak všechno hezký, co bych o tom řekl, na Pio odpovídající řady se fakt nehrabe

24.10.2006, 19:35 |
Robo No Němci ho ohodnotili zhruba stejně,jako Clariona 5-kový řady,takže to bude asi slušné rádio,ale High-end?:-)
[ Link ]
o pár příspěvků nahoře ho taky někdo ohodnotil.... Jakuza :o)
tomvee: ja to radio mam v aute taky,jsem zastance znacky Sony,ale tohle radio opravdu high-end neni,je to sedmickova rada,pokud chces mluvit u Sony o high-endu,tak mozna devitkova rada nebo jeste model NC9950 s moznosti pripojeni navigace.

25.10.2006, 22:09 |
akim High End od Sony by sa mozno dali nazvat veci oznacene ako Mobile ES a to je tak vsetko... a tie sa snad u nas ani nikdy nepredavali :)))

25.10.2006, 22:13 |
akim Na niektorych forach sa dokonca objavuju spravy, ze posledne Sony XES (Z50,M50...) hra lepsie ako F1 Status :)))
No dnes je nějaká móda nazývat všechno dražší jako high-end, po pravdě se tomu také někdy zasměju. High-end head-unit by jiste nestálo 10k, začínalo by někde na mocnině této cifry - high-end beru jako naprosto nekonvenční věc, ktera vyuziva nove technologie a postupy pri vyrobe, vcetne materiálů - tedy nebere naprosto ohled na vyslednou cenu, ale pouze na vysledny zvukovy projev (pokud je zařízení k tomuto určeno). Velká řada značek s jejich top modely se high-endu ani nepřibližuje..